Betingelser:

Aftalen:
Aftalen træder først i kraft ved betaling.

Periode:
Aftalen gælder fra 1. november til og med 1. april i den indeværende sæson.

Ansvar:
Vi påtager os ikke noget ansvar for påkørsel af ting, som er skjult under sneen. Vi kan ikke påtage os noget ansvar af nogen art hvad angår kundens ansvar som grundejer.

Bagatelgrænse:
Snerydning fortages ikke ved sne som følge af lette snebyger med så lidt sne, at det forventes at være smeltet indenfor få timer.

Arbejdet:
Snerydningen vil blive påbegyndt hurtigst muligt efter ophør af snefald. Afhængigt af mængden og sneens beskaffenhed kan rydningen vare kortere eller længere tid, derfor kan der være forskel på hvornår vi er hos dig/jer. Det tilstræbes at rydningen vil være afsluttet inden kl. 10.00 om formiddagen, og der vil blive ryddet igen i tidsrummet kl. 17.00 - 21.00 hvis der er behov derfor. Ved store mængder sne er det naturligvis en forudsætning, at vi kan komme frem. Fjernelse af sne-depoter eller snedriver som følge af fygning er ikke inkluderet i prisen.

Forhindringer:
Selvom vores maskiner ikke fylder meget er der dog af og til steder vi ikke kan komme forbi. Det vil derfor være en god ting at hækken er klippet og evt. lavthængende grene og lign. er fjernet. Parkerede biler på fortorvet, vejskilte, lygtepæle og lignende, kan vi være nødt til at kører udenom. Der skal som min. være 120 cm bredt hvor vi skal kører.

Vi ser frem til et godt samarbejde i vinter, og håber at du/i bliver tilfreds med vor aftale.

Med venlig hilsen

Brian Jensen & Lars Kristensen

Tryk HER for printervenlig version.


Brovst Snerydning Vestergade 66, 9460 Brovst